• BIOETICA PRINCIPIOS DESAFIOS DEBATES

    PRINCIPIOS, DESAFÍOS, DEBATES

    LORA, PABLO DE ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420691251 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    A partir de la defensa de una ?bioética de mínimos? que se articula en torno a los clásicos principios de autonomía individual, beneficencia, no maleficencia y justicia en el reparto de beneficios y cargas, los autores analizan los muchos desafíos éticos y jurídicos que suscita el avance de la biome...
    Dimensions: 231 x 155 x 26 cm Pes: 581 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    25,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-206-9125-1
    • Data d'edició : 01/02/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : ESP
    • Autors : LORA, PABLO DE
    • Nº de pàgines : 352
    • Col·lecció : ALIANZA ENSAYO
    A partir de la defensa de una ?bioética de mínimos? que se articula en torno a los clásicos principios de autonomía individual, beneficencia, no maleficencia y justicia en el reparto de beneficios y cargas, los autores analizan los muchos desafíos éticos y jurídicos que suscita el avance de la biomedicina en los contextos de la reproducción humana, las relaciones sanitarias, el final de la vida y en la investigación y experimentación. Con una mirada crítica sobre el modo en el que aquellos principios se han plasmado en la legislación y en las decisiones de los tribunales en distintos ámbitos y países, los autores nos invitan a repensar abierta y racionalmente los dilemas éticos relativos a la clonación, el empleo de células troncales embrionarias, el rechazo de tratamientos médicos, la mejora genética, los contratos de maternidad de sustitución o los transplantes de órganos, por citar tan sólo algunos de los debates bioéticos sobre los que el lector encontrará en estas páginas cumplida información, y una sagaz y amena reflexión.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.