• COM ENCENDRE UN DRAC APAGAT

    LÉVY, DIDIER LIBROS DEL ZORRO ROJO Ref. 9788494650765 Altres productes del mateix autor
    Qualsevol, fins i tot un drac, pot tenir un mal dia. En aquest àlbum, un petit heroi disposat a tot, posarà en marxa una sèrie de plans, aparentment infal·libles, per animar al seu drac, que ha perdut la flama. Idees no n'hi manquen: sacsejar-lo per la cua, saltar sobre la seva panxa, fer-li pessigo...
    de 3 a 6 anys Ample: 233 cm Longitud: 300 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    13,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-946507-6-5
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/03/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : LÉVY, DIDIER
    • I·lustradors : BENAGLIA, FRED
    • Nº de pàgines : 32
    Qualsevol, fins i tot un drac, pot tenir un mal dia. En aquest àlbum, un petit heroi disposat a tot, posarà en marxa una sèrie de plans, aparentment infal·libles, per animar al seu drac, que ha perdut la flama. Idees no n'hi manquen: sacsejar-lo per la cua, saltar sobre la seva panxa, fer-li pessigolles, posar-lo gelós, preparar-li un pastís... seran algunes d'elles, però el cas sembla greu, gravíssim.

    Una història tendra, enginyosa i carregada d'humor que planteja de manera intel·ligent i divertida un tema de vital importància per als més petits: què necessita una mascota ?i qui diu «mascota» diu «un gran amic»? per ser feliç? La solució és molt més senzilla del que sembla: estigui apagat, fred o gelat, digues-li quant l'estimes.

    Aquest àlbum de gran format, que parla de les emocions, destaca per la seva espectacular proposta gràfica: unes acolorides i vibrants il·lustracions i un text escrit a mà, com un entranyable manual per a dracs.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.