• 13/02/2015

    Presentació del llibre d'Elisenda Paluzie, PODEM: LES CLAUS DE LA VIABILITAT ECONÒMICA DE LA CATALUNYA INDEPENDENT

    El dissabte 14 de febrer a la sala d'actes de l'Hospici tindrà lloc la presentació del llibre PODEM: LES CLAUS DE LA VIABILITAT ECONÒMICA DE LA CATALUNYA INDEPENDENT. L'autora és Elisenda Paluzie i serà presentat per Santiago Vilanova, president d'Ecofòrum Garrotxa. És un acte organitzat conjuntament amb Estelada 2014 i començarà a 2/4 de vuit del vespre.
  • 04/02/2014

    Signatura del llibre FARÉ TOT EL QUE TU VULGUIS

    Bona acceptació dissabte passat a la signatura del llibre FARÉ TOT EL QUE TU VULGUIS a càrrec de la Iolanda Batallé, escriptora i editora de La Galera, a la llibreria Drac. Tots els assistents varen poder conèixer i parlar amb l’autora, i ella els va signar un exemplar del seu llibre. Aquesta novel•la, que va obtenir el Premi Prudenci Bertrana, és la tercera obra publicada de Batallé, que anteriorment ja havia publicat La memòria de les formigues (2009) i El límit exacte dels nostres cossos (2011). Amb aquesta ha superat totes les expectatives, en primer lloc pel premi rebut i en segon lloc aportant una novel•la amb tots els ets i uts, una novel•la sobre el viatge del despertar de l’amor, la sensualitat i la sexualitat d’una dona atrapada emocionalment per un matrimoni convencional.
  • 29/01/2014

    Nombrosa assistència a la llibreria per conèixer la Peppa Pig

    El passat dissabte, 25, la Llibreria Drac va organitzar un acte infantil en què molts nens i nenes van tenir l’oportunitat de conèixer la Peppa Pig, donar-li la mà i fer-s’hi fotos. L’acte, que va començar a les 6 de la tarda va congregar moltes famílies. De fet, un quart d’hora abans que comencés l’acte la plaça Rector Ferrer ja estava bastant plena esperant amb molta il•lusió l’arribada de la Peppa Pig.
  • 01/11/2013

    Estrenem nova pàgina web!

    En el nostre intent de millora continuada del servei que oferim als nostres clients, donem un nou pas endavant amb la creació de la nova pàgina web, on esperem que pugueu trobar tot allò que també oferim a la llibreria, les novetats, recomanacions tant de públic adult com infantil, la nostra agenda de presentacions, etc.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.