• ESPÍRITU CREATIVO, EL

    GOLEMAN, DANIEL ; KAUFMAN, PAUL ; RAY, MICHAEL ZETA BOLSILLO Ref. 9788498724554 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Daniel Goleman –el prestigioso autor de La inteligencia emocional- nos invita, con la colaboración de Paul Kaufman y Michael Ray, a comprender el proceso creativo, librarnos de los pensamientos que nos bloquean y desatar nuestra imaginación.El espíritu creativo encierra un mensaje fundamental:...
    Dimensions: 190 x 125 x 15 cm Pes: 241 gr
    Descatalogat
    6,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9872-455-4
    • Encuadernació : BUTXACA
    • Data d'edició : 01/08/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GOLEMAN, DANIEL ; KAUFMAN, PAUL ; RAY, MICHAEL
    • Traductores : CORGATELLI, ROSA S.
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : B DE BOLSILLO TAPA DURA
    • Nº de col·lecció : 00000
    Daniel Goleman –el prestigioso autor de La inteligencia emocional- nos invita, con la colaboración de Paul Kaufman y Michael Ray, a comprender el proceso creativo, librarnos de los pensamientos que nos bloquean y desatar nuestra imaginación.
    El espíritu creativo encierra un mensaje fundamental: todos podemos ser creativos. Esto se aplica a los niños, los adultos, las empresas y las comunidades. ¿Cómo podemos liberar nuestro espíritu creativo y emplearlo para mejorar nuestra calidad de vida?
    Daniel Goleman es autor de los best sellers La inteligencia emocional y La inteligencia social. Psicólogo y periodista, fue profesor de psicología en la Universidad de Harvard.
    Paul Kaufman es el creador de la serie The Creative Spirit en EE.UU. Ha explorado el tema de la creatividad como investigador asociado a la Universidad de Harvard.
    Michael Ray obtuvo el primer premio a la creatividad y la innovación en la Universidad de Stanford. Premio Harman de la World Business Academy.
     

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.