• ACTÍVATE! PROPUESTAS INGENIOSAS QUE TE HARÁN SENTIR BIEN

    CUADERNOS RUBIO PAIS AGUILAR Ref. 9788403515642 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Es importante vivir más, pero ¡vivir mejor es lo fundamental! Este es el objetivo de ¡Actívate! Propuestas ingeniosas que te harán sentir bien, una guía sencilla y amena con múltiples propuestas para el día a día que te ayudarán a lograr una vida más plena. En ¡Actívate! Propuestas ingeniosas que t...
    Dimensions: 251 x 178 x 17 cm Pes: 548 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-03-51564-2
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 10/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CUADERNOS RUBIO
    • Nº de pàgines : 176
    • Col·lecció : OCIO Y TIEMPO LIBRE
    • Nº de col·lecció : 703016

    Es importante vivir más, pero ¡vivir mejor es lo fundamental!

    Este es el objetivo de ¡Actívate! Propuestas ingeniosas que te harán sentir bien, una guía sencilla y amena con múltiples propuestas para el día a día que te ayudarán a lograr una vida más plena.

    En ¡Actívate! Propuestas ingeniosas que te harán sentir bien encontrarás:

    - Actividades para las cuatro estaciones del año.
    - Juegos que mantendrán tu mente activa.
    - Manualidades para decorar tu hogar.
    - Sugerencias para mantener una vida sana.
    - Una selección de ejercicios sencillos para que te pongas en forma.

    Y además:
    - Recetas saludables para cada temporada.
    - Consejos de jardinería.
    - Y píldoras informativas que te ayudarán a resolver dudas y reforzar conocimientos.

    En definitiva, un recorrido placentero de recomendaciones que te proporcionarán, de forma clara y concisa, la esencia del bienestar y el equilibrio.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.