• PLAY BY SANTI SALLES

    SALLES, SANTI NORMA Ref. 9788467903065 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    PLAY ES EL PATIO DE RECREO DE ESTE NIÑO ZURDO CUARENTÓNQUE SIGUE SIN ENCONTRARLE PEROS A LA VIDAEl conocido diseñador Santi Sallés (www.santisalles.com) ha cultivado el gusto por eldibujo y la pintura más allá de lo comercial. La ilustración es una vocación adictiva queha quedado plasmada en su ya l...
    Ample: 130 cm Longitud: 210 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-679-0306-5
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CAST
    • Autors : SALLES, SANTI
    • Nº de pàgines : 112
    • Col·lecció : CÓMIC EUROPEO
    PLAY ES EL PATIO DE RECREO DE ESTE NIÑO ZURDO CUARENTÓN
    QUE SIGUE SIN ENCONTRARLE PEROS A LA VIDAEl conocido diseñador Santi Sallés (www.santisalles.com) ha cultivado el gusto por el
    dibujo y la pintura más allá de lo comercial. La ilustración es una vocación adictiva que
    ha quedado plasmada en su ya larga colección de sketchbooks. Cuadernos de viajes,
    recetarios de cocina y experiencias personales se dan la mano de collages, narraciones y propuestas gráfi cas hasta convertirse en todo un ideario cotidiano y desenfadado.
    El equilibrio compositivo –un desaliño muy ordenado– se alía a un cromatismo tan ingenuo
    como elegante elevado por el sutil humor que siempre desprende la obra del ilustrador.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.