• ARTE Y ARQUITECTURA DEL ISLAM, 650-1250

    GRABAR, OLEG ; ETTINGHAUSEN, RICHARD CATEDRA Ref. 9788437632629 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Este excelente manual recoge los primeros tesoros del arte y arquitectura musulmanes. Estudia las obras maestras ?mezquitas y minaretes, trabajos en oro, plata, vidrio y cerámica, marfil, tejidos y manuscritos decorados? creadas en los centros cuyos nombres son fuente de la leyenda: Jerusalén, Córdo...
    Dimensions: 210 x 150 x 14 cm Pes: 718 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    28,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-84-376-3262-9
    • Data d'edició : 01/03/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GRABAR, OLEG ; ETTINGHAUSEN, RICHARD
    • Nº de pàgines : 496
    • Col·lecció : MANUALES ARTE CÁTEDRA
    Este excelente manual recoge los primeros tesoros del arte y arquitectura musulmanes. Estudia las obras maestras ?mezquitas y minaretes, trabajos en oro, plata, vidrio y cerámica, marfil, tejidos y manuscritos decorados? creadas en los centros cuyos nombres son fuente de la leyenda: Jerusalén, Córdoba, Fez, El Cairo, Damasco, Bagdad. El texto se completa con numerosas ilustraciones, mapas y un amplio apartado de notas que aportan el material obtenido por los autores en sus investigaciones llevadas a cabo en los países árabes, Turquía, Irán y en la antigua URSS.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.