• BERLÍN. PORTRAIT OF A CITY

    ADAM, HANS CHRISTIAN TASCHEN Ref. 9783836549509 Altres productes del mateix autor
    Berlín ha sobrevivido a dos guerras mundiales, a la división de la ciudad durante la guerra fría y a la reunificación tras la caída del Muro. De todo ello ha surgido una urbe que constituye el centro mismo del poder y la cultura europeos. El presente libro muestra la historia de Berlín desde 1860 ha...
    Ample: 17 cm Longitud: 12 cm Pes: 242 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    8,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-3-8365-4950-9
    • Data d'edició : 01/04/2014
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ADAM, HANS CHRISTIAN
    • Nº de pàgines : 192
    Berlín ha sobrevivido a dos guerras mundiales, a la división de la ciudad durante la guerra fría y a la reunificación tras la caída del Muro. De todo ello ha surgido una urbe que constituye el centro mismo del poder y la cultura europeos. El presente libro muestra la historia de Berlín desde 1860 hasta la actualidad a través de fotografías, retratos, mapas y vistas aéreas. Además de un tributo a la ciudad y su pasado cívico, social y fotográfico, el libro es también un sentido homenaje a los habitantes de Berlín, siempre llenos de esperanza y fortaleza, en cuyos rostros se refleja el alma inmortal de su ciudad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.