• PARE MANEL

    MÉS A PROP DE LA TERRA QUE DEL CEL

    BUXEDA, FRANCESC ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415695073 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Un home que parla sense embuts El Pare Manel no és un capellà qualsevol. Encara que algunes persones només en coneguin el seu vessant mediàtic, moltes saben que treballa dia a dia per combatre la marginació social. El do del Pare Manel és el d'ajudar els altres o, com diu ell, el d'acompanyar-los. ...
    Ample: 120 cm Longitud: 180 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    8,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-15695-07-3
    • Data d'edició : 01/10/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : BUXEDA, FRANCESC
    • Traductores : 0000000000000
    • I·lustradors : / 00000
    • Nº de pàgines : 152
    • Col·lecció : PORTÀTIL
    Un home que parla sense embuts El Pare Manel no és un capellà qualsevol. Encara que algunes persones només en coneguin el seu vessant mediàtic, moltes saben que treballa dia a dia per combatre la marginació social. El do del Pare Manel és el d'ajudar els altres o, com diu ell, el d'acompanyar-los. I ho fa des de la seva condició de religiós, a la qual no vol renunciar, malgrat que la realitat social de les seves lluites topi de ple amb els dogmes de l'Església més ortodoxa. Aquest llibre és un recorregut, narrat per ell mateix i per la gent més propera a ell, que explica què fa i per què ho fa, la tasca que desenvolupa la fundació que duu el seu nom, l'essència de la seva feina, el seu vessant mediàtic o les seves opinions dels temes d'actualitat i la seva fe, la d'un home que parla sense embuts. Francesc Buxeda i Aliu (Llança, 1970) és periodista, especialitzat en comunicació i màrqueting a la xarxa. Dirigeix l'agència de social media Sorolldefons.tv assessorant, creant estratègies i continguts per a tot tipus de professionals, marques i productes. Dóna classes de community manager i documental en màsters.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.