• GUIA PRACTICA PARA ENTENDER COMPORT. ENFERMOS ALZHEIMER

    VILA, JOSEP OCTAEDRO, S.L. Ref. 9788499211787 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La demencia es una realidad trágica que afecta no sólo a la persona que la padece, sino también, y en medida igualmente importante, a todos los que día a día cuidan de una persona enferma. Desde el momento en que aparece la enfermedad, los familiares han de prepararse para reorganizar la vida diaria...
    Dimensions: 230 x 150 x 10 cm Pes: 205 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-9921-178-7
    • Data d'edició : 01/06/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CAST
    • Autors : VILA, JOSEP
    • Traductores : LEÓN URRUTIA, MANUEL
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : CON VIVENCIAS
    • Nº de col·lecció : 3
    La demencia es una realidad trágica que afecta no sólo a la persona que la padece, sino también, y en medida igualmente importante, a todos los que día a día cuidan de una persona enferma.
    Desde el momento en que aparece la enfermedad, los familiares han de prepararse para reorganizar la vida diaria, profesional, personal y social, además de adquirir conocimientos sobre temas económicos, legales y, evidentemente, médicos.
    Josep Vila Miravent, especialista en psicología del envejecimiento y responsable de los programas de terapia de familia de la Fundació Alzheimer Catalunya, presenta esta esclarecedora guía (ampliada y revisada para esta nueva edición) sobre los comportamientos de los enfermos de Alzheimer.
    La obra va dirigida tanto a las familias que han de afrontar una nueva situación a causa de esta enfermedad, como a los centros asistenciales para personas con demencia. Su objetivo es mejorar la calidad de vida de las personas enfermas preservando la seguridad, la confianza, la autoestima y la dignidad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.