• A LA RECERCA DEL BENESTAR

    INDEPENDENTISME RACIONAL VERSUS NACIONALISME EMOCIONAL

    LLORENTE, IGNASI ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002956 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Independentisme racional versus nacionalisme emocionalCom seran els estats al segle XXI? Aquesta és la pregunta que intenta respondre Ignasi Llorente, portaveu d'ERC entre els anys 2008 i 2011, a partir de la premissa de considerar tant els estats com les seves administracions eines al servei de l'e...
    Ample: 145 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    18,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-15002-95-6
    • Data d'edició : 01/01/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CAT
    • Autors : LLORENTE, IGNASI
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    Independentisme racional versus nacionalisme emocional

    Com seran els estats al segle XXI? Aquesta és la pregunta que intenta respondre Ignasi Llorente, portaveu d'ERC entre els anys 2008 i 2011, a partir de la premissa de considerar tant els estats com les seves administracions eines al servei de l'espècie humana per garantir el seu benestar. A Catalunya, l'autor proposa abandonar definitivament el nacionalisme emocional, i el contraposa a un independentisme racional. Els estats, argumenta, han de ser reformats sota criteris d'eficàcia i d'utilitat i no ser considerats una finalitat en si mateixos. En síntesi: cal més Estat i menys nació.

    «Ens hem passat massa anys preguntant-nos qui som com a pas previ per decidir què volem ser. Mentre ens diuen que la construcció de la nació és la prioritat, ens oblidem de l'Estat. Potser és una estratègia que garanteix determinades hegemonies polítiques i la pervivència d'un statu quo, però doneu-me un Estat i no us preocupeu, la resta --incloent-hi la nació-- es donarà per escreix.» Del pròleg de Josep Ramoneda.

    Una proposta valenta i desacomplexada d'encarar la independència des d'un punt de vista racional i progressista i contrària als tòpics nacionalistes.



    Ignasi Llorente

    Nascut a Barcelona el 1973, va estudiar Medicina a la URV. La major part de la seva trajectòria professional ha estat lligada al món de les TIC en multinacionals del sector de les telecomunicacions, i posteriorment en àrees de comunicació i noves tecnologies. La seva trajectòria política sempre ha estat vinculada a ERC: va ser portaveu entre els anys 2008 i 2011; membre de la permanent l'any 2011; membre de l'Executiva Nacional com a responsable d'Imatge i Comunicació entre els anys 2008 i 2011, i ha estat conseller nacional entre els anys 2004 i 2011. En l'àmbit institucional va ser conseller de districte de l'Eixample de Barcelona entre els anys 2003 i 2010. El 2010 va escriure el llibre La cuina d'Esquerra al descobert, en què publicava els argumentaris interns del partit que es distribueixen a càrrecs electes que ell mateix havia preparat durant els seus dos primers anys com a responsable de Comunicació d'Esquerra.



    Blog d'Ignasi Llorente

    Entrevista a Ràdio Berga

    Entrevista al Canal Terrassa Vallès



    Article de Jordi Cabré...

    ...Resposta d'Ignasi Llorente

    Ressenya de la presentació del llibre a Nació Digital

    Ressenya de la presentació del llibre a e-Notícies



    Compra A la recerca del benestar en ebook

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.