• ALTRE MON, UN

    OLIVERES, ARCADI PORTATIL Ref. 9788415002611 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    TERCERA EDICIÓÉs possible un altre món? Amb el seu discurs crític i pedagògic, Arcadi Oliveres considera que no només és possible, sinó també necessari, sobretot davant les injustícies socials i la degradació ambiental. Entre la complicitat cap a un sistema que ens domina i les possibilitats de disc...
    Ample: 120 cm Longitud: 180 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    8,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-15002-61-1
    • Data d'edició : 01/06/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CAT
    • Autors : OLIVERES, ARCADI
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : PORTÀTIL
    TERCERA EDICIÓ



    És possible un altre món?

    Amb el seu discurs crític i pedagògic, Arcadi Oliveres considera que no només és possible, sinó també necessari, sobretot davant les injustícies socials i la degradació ambiental. Entre la complicitat cap a un sistema que ens domina i les possibilitats de discrepar-hi, hi ha un espai de consciència que ens permet veure que ni tot està perdut ni tot és impossible. Es tracta de posar en marxa els mecanismes necessaris.



    Buscar altres maneres d’informar-se, trobar fórmules alternatives per al desenvolupament econòmic, invertir les relacions de poder o educar en uns valors menys competitius i més solidaris són alguns dels camins que proposa per intentar buscar aquest altre món, convertint les accions diàries en petites lluites, que actuïn sobre la realitat per canviar-la o per demostrar, com a mínim, que és transformable.



    Arcadi Oliveres

    Nascut a Barcelona (1945), és doctor en Ciències Econòmiques i professor del departament d’Economia Aplicada de la UAB. Com a expert en relacions Nord-Sud i qüestions de desenvolupament i economia de la defensa, imparteix nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament. És president de Justícia i Pau, de la Fundació Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès i membre de la Societat Catalana d’Economia, d’ATTAC i de la junta de govern de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

    En el terreny editorial ha col·laborat en les obres ¿Quién debe a quién? Deuda ecológica y deuda externa (Barcelona, 2003), Aldea Global, Justícia Parcial (Barcelona, 2003), El ciclo armamentista en España (Barcelona, 2000) i Nord-Sud, diagnòstic i perspectives (Barcelona, 1988). En solitari ha publicat Contra la fam i la guerra (2004), Un altre món (2006), El meu camí cap a la utopia (2008) i Aturem la crisi (2010), tots quatre a Angle Editorial, i també En qué mundo vivimos (Icària, 2009).



Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.