• TRANSICION DEMOCRATICA, LA. 1973-1986

    DE LA DICTADURA A LA DEMOCRACIA EN ESPAÑA (1973-1986)

    PANIAGUA, JAVIER ANAYA Ref. 9788466763202 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La transición de la dictadura franquista a la democracia en España constituye uno de los procesos de transformación política, social y cultural más apasionantes de la historia del siglo XX europeo. Los acontecimientos son todavía recientes, llenos de elementos que afectan a la memoria de la ciudadan...
    Dimensions: 200 x 136 x 9 cm Pes: 219 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    14,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-667-6320-2
    • Data d'edició : 01/02/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAST
    • Autors : PANIAGUA, JAVIER
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : BIBLIOTECA BASICA HISTORIA
    La transición de la dictadura franquista a la democracia en España constituye uno de los procesos de transformación política, social y cultural más apasionantes de la historia del siglo XX europeo. Los acontecimientos son todavía recientes, llenos de elementos que afectan a la memoria de la ciudadanía, y tienen innumerables vestigios en los problemas del presente.
    En este libro se narra el período con un máximo de rigor, objetividad y perspectiva, para ofrecer un análisis histórico que ayudará a comprender más correctamente nuestra realidad actual.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.