• DE TONY BLAIR A ZAPATERO

    UNA AUTÒPSIA DE L'ESQUERRA EUROPEA

    CRUANYES, TONI ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002307 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Les claus per entendre les successives derrotes dels governs d’esquerra a Europa Entrevista a Els Matins de TV3Ningú no sap ben bé qui n’ha estat l’assassí, però l’esquerra europea l’han trobat morta. Precisament quan ella mateixa s’havia autodiagnosticat un molt bon estat de salut després de la cri...
    Ample: 145 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-15002-30-7
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CAT
    • Autors : CRUANYES, TONI
    • Nº de pàgines : 248
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de col·lecció : 43
    Les claus per entendre les successives derrotes dels governs d’esquerra a Europa



    Entrevista a Els Matins de TV3



    Ningú no sap ben bé qui n’ha estat l’assassí, però l’esquerra europea l’han trobat morta. Precisament quan ella mateixa s’havia autodiagnosticat un molt bon estat de salut després de la crisi financera de 2008. La derrota electoral del laborisme de Gordon Brown i l’arraconament dels socialdemòcrates alemanys després de la victòria definitiva d’Angela Merkel el setembre de l’any passat, han posat al descobert que no hi ha cap gran potència europea en mans de l’esquerra. I els únics socialistes en el govern són a Grècia, Portugal i Espanya; tots tres, països amb una economia intervinguda de fet i unes polítiques socials que cada dia que passa tenen menys de socialdemòcrates. En els últims mesos, doncs, hem viscut la segona mort de l’esquerra a Europa. La primera va ser propiciada per la caiguda del Mur de Berlín l’any 1989. L’esquerra comunista va acabar en fracàs.

    Ara -després d’algunes experiències que semblaven reeixides a l’Europa de Tony Blair, Lionel Jospin, Gerhard Schroeder o Romano Prodi- hem descobert que ha quedat ben poc d’aquell gir a l’esquerra que va viure el vell continent fa tan sols una dècada. El cas del New Labour britànic -el més sostingut en el temps- serveix per il·lustrar la caiguda d’una manera socialdemòcrata de fer front als reptes de la globalització.



    Compra De Tony Blair a Zapatero en E-book



    Toni Cruanyes

    Cap de la Secció d’Internacional de TV3, excorresponsal a Londres a la Gran Bretanya i durant cinc anys, redactor de la BBC a Londres. De la seva experiència a Londres va sortir el llibre El llarg adéu a Pinochet, on explica la detenció i posterior alliberament del dictador xilè en territori britànic. L’any 2004 va treballar a la ràdio de Nacions Unides, a Nova York. Des d’allà va continuar col·laborant amb mitjans de comunicació catalans. Fins que a finals d’aquell any es va incorporar definitivament a la redacció de TV3.

    A Televisió de Catalunya ha desenvolupat tasques de presentador al canal de notícies 3/24. Com a redactor de la Secció d’Internacional ha enviat cròniques des de Washington, Cuba, Argentina i el Líban. Durant dues temporades va ser el responsable de la informació internacional del programa La Nit al Dia, de Mònica Terribas, fins que el novembre de 2007 va passar a ser el director adjunt de l’Avui. Un any després, va esdevenir director en funcions del diari en substitució de Xavier Bosch fins que, al juliol de 2009, va abandonar el diari en ser nomenat cap d’Internacional de Televisió de Catalunya.

    Participa habitualment en les tertúlies d’Els Matins de TV3, amb Josep Cuní, i de diversos programes de Catalunya Ràdio com L’Oracle, de Xavier Graset, i El Matí, de Manel Fuentes.



    Ressenya a l'Avui

    Entrevista a elsingulardigital.cat



    Entrevista a L'Oracle de Catalunya Ràdio


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.