• YES YOU CAN

    BUSCANT EL CANDIDAT PERFECTE

    SEGARRA, JORDI;TERES, ALEX ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970908 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Com aplicar l’estratègia, el convenciment, la il·lusió i la victòria als teus projectes Edicions en català i castellàEls autors, amb rigorositat professional, analitzen i donen les claus per al procés de construcció del candidat ideal, és a dir, quines són les condicions i característiques que verte...
    Ample: 145 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-96970-90-8
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAT
    • Autors : SEGARRA, JORDI;TERES, ALEX
    • Nº de pàgines : 152
    • Col·lecció : INSPIRA
    • Nº de col·lecció : 8
    Com aplicar l’estratègia, el convenciment, la il·lusió i la victòria als teus projectes



    Edicions en català i castellà




    Els autors, amb rigorositat professional, analitzen i donen les claus per al procés de construcció del candidat ideal, és a dir, quines són les condicions i característiques que vertebren, fan diferencial i guanyadora una campanya. El text, amb un estil entenedor i fresc, compta a més amb exemples reals de la campanya de Barack Obama per les presidencials dels EEUU, ja que els autors han viscut en primera persona l’experiència de formar part del grup de consultors del Partit Demòcrata en la cursa electoral.

    El lector hi trobarà arguments, consells i reflexions que li seran molt útils ja sigui per: presentar-se a unes eleccions; entendre els mètodes de persuasió d’un polític o d’una campanya de publicitat, i poder desxifrar encerts i errors d’actuals campanyes electorals i del polítics que tots coneixem. El fet d’incorporar l’experiència política de Barack Obama i de didàctics destacats, fa que qualsevol persona amb interès pel lideratge pugui treure partit de Yes you can.



    Jordi Segarra (Andorra la Vella, 1979) i Àlex Terés (Lleida, 1971), llicenciats en Periodisme, són dos dels pocs europeus que van formar part de l’equip d’assessors de Barack Obama. Especialitzats en comunicació política, institucional i corporativa, han treballat per a partits i líders socialistes, socialdemòcrates, demòcrates de centre i democristians d’una banda i l’altra de l’Atlàntic. Als EEUU col·laboren de forma regular amb el Partit Demòcrata, i a les últimes eleccions presidencials nord-americanes es van encarregar de la campanya a Colorado. Tots dos són socis fundadors de SegarraTerés Internacional, Board Directors de la European Association of Political Consultants, membres de l’American Association of Political Consultants i de la International Association of Political Consultants, a més de conferenciants a la Universitats de Lleida, Navarra, ICADE, Ramon Llull i Denver.



    target='_blank'>Entrevista als autors a El Club (TV3)

    target='_blank'>Entrevista als autors al 3/24



    target='_blank'>COMPRA YES YOU CAN EN E-BOOK


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.