• SET DIES DE FURIA

    DALMAU, ANTONI COLUMNA Ref. 9788466410946 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    ent anys després de l'esclat de la revolta antimilitarista i anticlerical coneguda com la Setmana Tràgica a la Barcelona del juliol de 1909, aquesta subversió popular manté una profunda empremta en l'imaginari col·lectiu català. L'origen de la revolta es troba en el conflicte bèl·lic produït al prot...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 341 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-664-1094-6
    • Data d'edició : 01/06/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAT
    • Autors : DALMAU, ANTONI
    • Nº de pàgines : 184
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    ent anys després de l'esclat de la revolta antimilitarista i anticlerical coneguda com la Setmana Tràgica a la Barcelona del juliol de 1909, aquesta subversió popular manté una profunda empremta en l'imaginari col·lectiu català. L'origen de la revolta es troba en el conflicte bèl·lic produït al protectorat espanyol del Marroc, motiu pel qual el govern d'Antoni Maura va ordenar la mobilització de 40.000 reservistes, sobretot a Catalunya. Rebut com una provocació a la capital catalana, aquest reclutament va generar una creixent sèrie d'aldarulls i la convocatòria d'una vaga general.Un cop declarat l'estat de guerra a Barcelona, la revolta va desembocar en l'incendi d'esglésies i convents, amb la destrucció de 80 edificis religiosos, la meitat dels existents a la ciutat; la mort de tres sacerdots, i el desenterrament de cadàvers de religioses passejats per la ciutat.La posterior repressió va provocar un centenar de morts, el processament de gairebé dues mil persones i l'execució de cinc penes de mort, entre les quals la del pedagog Francesc Ferrer i Guàrdia, que va generar una campanya internacional que va causar la caiguda del govern. De manera rigorosa i amena, Antoni Dalmau endinsa el lector en una penetrant crònica de la Setmana Tràgica.  

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.