• ZOHAR, EL (VOL. 11)

    TRADUCIDO, EXPLICADO Y COMENTADO

    BAR IOJAI, RABI SHIMON OBELISCO Ref. 9788497777483 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El volumen XI prosigue con el tema de la esclavitud en Egipto y de la salida de ese exilio. Incluye también a Los misterios recónditos (Razei Derazin), texto sorprendente que revela los secretos de las personas a partir de la observación del rostro y de las manos.Rabí Simón Bar Iojai y sus alumnos, ...
    Ample: 155 cm Longitud: 235 cm Pes: 646 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : TAPA DURA
    • ISBN : 978-84-9777-748-3
    • Data d'edició : 01/04/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BAR IOJAI, RABI SHIMON
    • Nº de pàgines : 328
    • Col·lecció : CABALA Y JUDAISMO
    El volumen XI prosigue con el tema de la esclavitud en Egipto y de la salida de ese exilio. Incluye también a Los misterios recónditos (Razei Derazin), texto sorprendente que revela los secretos de las personas a partir de la observación del rostro y de las manos.

    Rabí Simón Bar Iojai y sus alumnos, fuera del espacio y del tiempo, analizan, investigan y desmenuzan los temas más profundos y herméticos de la existencia humana, tal como la creación del mundo conocido y de todos los mundos espirituales que le precedieron, el origen, la conformación de las almas y sus reencarnaciones, la vida después de la muerte o el sentido de lo Masculino y lo Femenino.

    A través de enseñanzas y relatos cargados de una fuerza vital impetuosa, la sola lectura de El Zohar modifica y transforma la vida de la persona hasta niveles sobre los que sólo puede atestiguar y transmitir quien se ha prestado a esta increíble vivencia de Luz abrasadora.

    El Zohar es, sin duda alguna, la obra más famosa del pensamiento místico universal, y de la Cábala en particular. Sus enseñanzas influyeron en el pasado y repercuten actualmente en todas las religiones conocidas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.