• LLEI DEL MIRALL PER A JOVES, LA

    GÓMEZ, MARTA COMANEGRA Ref. 9788415097990 Altres productes del mateix autor
    En Marc està enfadat, ho veu tot negre i li sembla que mai més brillarà el sol. La seva germana Laia també té les seves manies i, al final, acaben discutint... Bé, al final final, no; al final aprenen a solucionar els seus problemes.De la mà del senyor Yaguchi, i acompanyats per la seva amiga Eiko, ...
    de 10 a 14 anys Ample: 194 cm Longitud: 254 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    12,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-84-15097-99-0
    • Data d'edició : 01/11/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : GÓMEZ, MARTA
    • I·lustradors : DE PUIG RIPOLL, CLÀUDIA
    • Nº de pàgines : 0
    En Marc està enfadat, ho veu tot negre i li sembla que mai més brillarà el sol. La seva germana Laia també té les seves manies i, al final, acaben discutint... Bé, al final final, no; al final aprenen a solucionar els seus problemes.

    De la mà del senyor Yaguchi, i acompanyats per la seva amiga Eiko, en Marc i la Laia et conviden a descobrir "què diu el mirall", la regla màgica que resol tots els teus problemes.

    Realitzat sota la supervisió del gabinet de psicologia i psicopedagogia TRIVIUM, La llei del mirall per a joves garanteix que tant les situacions plantejades com les solucions aportades són adequades per a joves de 9 a 14 anys.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.