• CUADERNO DE EJERCICIOS PARA ORGANIZARSE MEJOR Y VIVIR SIN ESTRÉS

    PETITCOLLIN, CHRISTEL; JOMARD, NATALIE TERAPIAS VERDES Ref. 9788416972050 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «El estrés de la vida moderna» es una expresión muy usada hoy en día y con la que a menudo se designa la causa de todos nuestros males.Sin embargo, vivir una vida serena y hacer las cosas con calma, sin agobios y a su debido tiempo, es un objetivo realizable. Para ello, ¡hay que empezar por diferenc...
    Ample: 170 cm Longitud: 220 cm Pes: 116 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    6,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16972-05-0
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PETITCOLLIN, CHRISTEL; JOMARD, NATALIE
    • Nº de pàgines : 64
    • Col·lecció : TERAPIAS CUADERNOS EJERCICIOS
    «El estrés de la vida moderna» es una expresión muy usada hoy en día y con la que a menudo se designa la causa de todos nuestros males.

    Sin embargo, vivir una vida serena y hacer las cosas con calma, sin agobios y a su debido tiempo, es un objetivo realizable. Para ello, ¡hay que empezar por diferenciar entre el buen y el mal estrés!

    El objetivo de este cuaderno de ejercicios, a través de sus test, cuestionarios, reflexiones o citas, es que aprendas a gestionar el estrés y a establecer una organización personal de alto nivel, para que puedas desempeñar tus tareas cotidianas con total serenidad y sin que te vuelvas a sentir nunca más desbordado por los acontecimientos.

    «El estrés es un fenómeno sano y natural. Si se canaliza correctamente, se
    convierte en un motor potente y positivo para pilotar nuestras vidas.»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.