• BIG STAR JOURNAL AGENDA DE INTELIGENCIA EMOCIONAL

    RIVERA, PILAR; QUIROGA, CAROLINA EDITORIAL ELEFTHERIA Ref. 9788494938788 Altres productes del mateix autor
    BIG STAR JOURNAL es un libro de trabajo personal con apariencia de agenda perpetua.Es una herramienta sencilla pero infalible para desarrollar la inteligencia emocional en unos minutos al día. Mediante poderosas preguntas, de una manera fácil y casi sin darte cuenta, obtendrás claridad y una actitud...
    Ample: 150 cm Longitud: 210 cm Pes: 400 gr
    Descatalogat
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-949387-8-8
    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • Data d'edició : 01/11/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : RIVERA, PILAR; QUIROGA, CAROLINA
    • Nº de pàgines : 216
    BIG STAR JOURNAL es un libro de trabajo personal con apariencia de agenda perpetua.
    Es una herramienta sencilla pero infalible para desarrollar la inteligencia emocional en unos minutos al día. Mediante poderosas preguntas, de una manera fácil y casi sin darte cuenta, obtendrás claridad y una actitud ganadora ante la vida durante los 12 meses del año.
    En manos de niños, es una herramienta perfecta para crecer con más conciencia
    emocional, dotándoles de herramientas personales que van a necesitar para afrontar el
    resto de su vida.
    En manos de adultos, es una oportunidad para conectarse con uno mismo y vivir una
    vida plena y en coherencia.
    Gracias a esta agenda podrás ser más feliz y contribuirás a que los demás lo sean.
    ¡Empieza hoy!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.