• DICCIONARIO DEL ESTUDIANTE 2011

    VV. AA. SANTILLANA Ref. 9788429450880 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El Diccionario del estudiante constituye una herramienta fundamental de ayuda en el estudio y los trabajos escolares de los alumnos de secundaria y bachillerato.- Un diccionario de la Real Academia Española con el respaldo de las Academias americanas.- Adaptado a las nuevas reglas de ortografía acad...
    Ample: 150 cm Longitud: 225 cm Pes: 1502 gr
    Consultar disponibilitat
    21,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-294-5088-0
    • Data d'edició : 01/07/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CAST
    • Autors : VV. AA.
    • Nº de pàgines : 1580
    • Col·lecció : RAE
    El Diccionario del estudiante constituye una herramienta fundamental de ayuda en el estudio y los trabajos escolares de los alumnos de secundaria y bachillerato.

    - Un diccionario de la Real Academia Española con el respaldo de las Academias americanas.
    - Adaptado a las nuevas reglas de ortografía académicas.
    - Más de 280 000 ejemplares vendidos de la primera edición.
    - Más de 40 000 voces y locuciones del español actual, con los americanismos más extendidos y numerosos ejemplos de uso.
    - Definiciones redactadas en un lenguaje fácilmente comprensible.
    - Información gramatical detallada y abundante.
    - Sinónimos y palabras afines.
    - Modelos de conjugación verbal.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.