• LEY DEL CONTRATO DE TRANSPORTE TERRESTRE DE MERCANCIAS

    - TECNOS, S.A. Ref. 9788430950409 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La presente edición ofrece la Ley 15/2009, de 11 de noviembre, del Contrato de Transporte Terrestre de Mercancías (BOE n.º 273, de 12 de noviembre de 2009), que entre en vigor el 12 de febrero de 2010 y que viene a sustituir básicamente a la anterior regulación establecida en el Código de Comercio d...
    Dimensions: 170 x 120 x 8 cm Pes: 103 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    7,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-309-5040-9
    • Data d'edició : 01/02/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CAST
    • Autors : -
    • Nº de pàgines : 112
    • Col·lecció : DERECHO - BIBLIOTECA DE TEXTOS LEGALES
    La presente edición ofrece la Ley 15/2009, de 11 de noviembre, del Contrato de Transporte Terrestre de Mercancías (BOE n.º 273, de 12 de noviembre de 2009), que entre en vigor el 12 de febrero de 2010 y que viene a sustituir básicamente a la anterior regulación establecida en el Código de Comercio de 1885, en la Ley de Ordenación de los Transportes Terrestres de 1987 y en su Reglamento de 1990.
    La nueva Ley regula por primera vez la responsabilidad por daños o pérdida de equipajes y la ampliación del plazo de prescripción de acciones de responsabilidad por daños personales a los viajeros. Igualmente, entre otras medidas, especifica con detalle todo lo relativo al acondicionamiento y entrega de mercancías y establece una normas específica para los servicios de paquetería y pequeños envíos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.