• DOMINAR LAS TABLAS DINAMICAS EN EXCEL 2007-2010

    INCLUYE EJEMPLOS Y CASOS PRÁCTICOS

    MUÑIZ, LUIS PROFIT, EDITORIAL Ref. 9788492956586 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Las Tablas Dinámicas proporcionan la información en diferentes formatos y tienen una gran capacidad para dar respuesta a las diferentes situaciones o necesidades de análisis de datos. Son una herramienta de Excel muy avanzada y potente, y permiten analizar, mostrar y tratar los datos de diferentes f...
    Ample: 165 cm Longitud: 230 cm Pes: 450 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-92956-58-6
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CAST
    • Autors : MUÑIZ, LUIS
    • Nº de pàgines : 292
    • Col·lecció : PROFIT
    Las Tablas Dinámicas proporcionan la información en diferentes formatos y tienen una gran capacidad para dar respuesta a las diferentes situaciones o necesidades de análisis de datos. Son una herramienta de Excel muy avanzada y potente, y permiten analizar, mostrar y tratar los datos de diferentes formas: más resumidos o más ampliados. Este libro le ayuda a entender, crear y practicar con ellas, y comprobar así lo fácil que es crear diferentes tipos de informes, indicadores, gráficos de análisis e interactivos.

    Este libro aporta todas las claves para gestionar y analizar los diferentes tipos de datos de todos los departamentos y áreas de la empresa de una forma rápida, segura y eficaz.



    * Obra innovadora y práctica que contiene las mejoras y novedades en la versión de Excel 2010 relacionadas con las tablas dinámicas.
    * Desarrolla diversos ejemplos y casos prácticos con Tablas Dinámicas.
    * Libro muy útil para todas aquellas personas que utilizan Excel de forma habitual.

    www.sistemacontrlgestion.com/tds

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.