• ACCIO HUMANA

    TRACTAT D'ECONOMIA

    MISES, LUDWIG VON COLUMNA Ref. 9788466411813 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Ludwig von Mises va ser l'exponent més destacat de l'Escola Austríaca d'economia durant la major part del segle XX. Encara que els seus plantejaments van quedar, en termes generals, fora del corrent principal del pensament econòmic, sempre ha estat considerat un economista altament respectable i eru...
    Ample: 150 cm Longitud: 235 cm Pes: 1844 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    75,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-664-1181-3
    • Data d'edició : 01/05/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CAT
    • Autors : MISES, LUDWIG VON
    • Nº de pàgines : 1520
    • Col·lecció : FORA DE COL.LECCIO
    Ludwig von Mises va ser l'exponent més destacat de l'Escola Austríaca d'economia durant la major part del segle XX. Encara que els seus plantejaments van quedar, en termes generals, fora del corrent principal del pensament econòmic, sempre ha estat considerat un economista altament respectable i erudit. Va escriure vint-i-cinc llibres i centenars d'articles sobre l'acció humana, els mercats lliures i l'economia política.A L'acció humana, Mises presenta els complexos fenòmens del mercat com "els resultats d'innombrables accions, eleccions i preferències conscients i intencionades dels individus, cadascun dels quals, sota determinades circumstàncies, intenta, en la major mesura possible, assolir diferents objectius i desitjos i evitar conseqüències no volgudes", afirma Bettina Bien Greaves al pròleg a l'edició anglesa de l'obra. Aquestes eleccions individuals són els reguladors últims del mercat i determinen tant l'oferta i la demanda com els preus i els guanys i les pèrdues. Encara que els governs puguin tractar de fixar els preus, l'última paraula la tenen les accions individuals a través dels seus esforços competitius per aconseguir diners i béns i serveis. Així, Mises presenta l'economia com a part d'una més àmplia ciència de l'acció humana que ha descobert la regularitat en la seqüència i la interdependència dels fenòmens del mercat.Mises defensa la seva ciència tant de les crítiques metodològiques procedents de les ciències "dures" com de les crítiques ideològiques dels defensors del marxisme i del socialisme. Afirma que l'espectacular progrés de la tecnologia i el consegüent increment de la riquesa i el benestar generals dels últims dos segles són el resultat directe de les polítiques liberals basades en els ensenyaments econòmics del lliure mercat. A més, Mises declara la futilitat i el caràcter contraproduent dels intents del govern d'igualar les circumstàncies de la gent: "els homes neixen desiguals, i és precisament aquesta desigualtat allò que alimenta la cooperació social i la civilització".Com a investigadora i membre del patronat de la Foundation for Economic Education, Bettina Bien Greaves ha estat professora i ha escrit extensament sobre diversos temes relacionats amb l'economia de lliure mercat. Els seus articles han aparegut a revistes científiques com Human Events, Reason i The Freeman: Ideas on Liberty. Alumna de Mises, Greaves és especialista en l'obra de Mises en particular i en L'Escola Austríaca d'economia en general. Ha traduït diverses monografies de Mises, ha compilat una bibliografia comentada de la seva obra i ha dirigit l'edició de diferents col·leccions d'articles de Mises i d'altres membres de l'Escola Austríaca. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.