• 100 MOTIUS PER SER PERICO

    VELOY, MARIÀ COSSETANIA Ref. 9788490340165 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquest llibre recull cent motius per ser perico. Si el nostre equip fos un dels pocs escollits que poden presumir de títols continentals, cracks mundials i els rècords més diversos, és molt possible que tinguéssiu entre les mans un llibre d'estadística. El davanter més golejador, el porter menys gol...
    Ample: 155 cm Longitud: 233 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    12,20 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9034-016-5
    • Data d'edició : 01/10/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : VELOY, MARIÀ
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : DE CENT EN CENT
    • Nº de col·lecció : 15
    Aquest llibre recull cent motius per ser perico. Si el nostre equip fos un dels pocs escollits que poden presumir de títols continentals, cracks mundials i els rècords més diversos, és molt possible que tinguéssiu entre les mans un llibre d'estadística. El davanter més golejador, el porter menys golejat, l'entrenador més llorejat… Però el nostre és un club modest, i els trofeus de les seves vitrines no tenen tanta importància per omplir tot un llibre. Per això els cent motius que es proposen no són estadístics, ni tenen a veure necessàriament amb èxits o heroïcitats esportives. Sí que n'hi ha que estan relacionats amb els moments d'eufòria que hem viscut els aficionats blanc-i-blaus (quatre copes del rei, dues finals europees i alguna salvació in extremis), però molts altres tenen a veure amb allò que vol dir ser perico. Es parla de l'orgull de pertànyer a una minoria i dels avantatges que s'hi pot trobar; es fa memòria de jugadors emblemàtics i també de personatges dignes d'admiració que comparteixen la dèria perica; es recorden anècdotes que de vegades parlen dels valors del nostre club i de vegades de les seves debilitats… Tot plegat amb el propòsit de traçar un mapa sentimental que expliqui no per què som pericos, sinó què compartim quan som pericos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.