• MESSIGRÁFICA

    HISTORIA ILUSTRADA DEL MEJOR FUTBOLISTA DEL MUNDO

    SHETTY, SANJEEV LUNWERG EDITORES Ref. 9788416890194 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    A través de infografías y fotografías, este libro analiza y descubre la genialidad del mejor jugador de la historia como nunca se había hecho hasta ahora.En esta innovadora biografía de Lionel Messi se estudia la genialidad del astro argentino como no se había hecho nunca. Unos atractivos gráficos i...
    Ample: 170 cm Longitud: 230 cm Pes: 878 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16890-19-4
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/06/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : SHETTY, SANJEEV
    • Traductores : ESCARRÉ REIG, JOSEP
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : OCIO Y DEPORTES
    A través de infografías y fotografías, este libro analiza y descubre la genialidad del mejor jugador de la historia como nunca se había hecho hasta ahora.En esta innovadora biografía de Lionel Messi se estudia la genialidad del astro argentino como no se había hecho nunca. Unos atractivos gráficos ilustran sus mejores momentos como futbolista, su zona de influencia en el campo, la habilidad que despliega con el balón y las hazañas que ha conseguido como delantero: ningún otro jugador ha marcado más goles que él en un año natural. El talento, las dotes atléticas y la visión del juego de Messi se comparan con los de sus compañeros de equipo, rivales y otras leyendas del fútbol. Analizando los años en que ha estado bajo la tutela de Pep Guardiola y Luis Enrique, sin olvidar la alargada sombra del mítico Maradona ni su eterna rivalidad con Cristiano Ronaldo, Sanjeev Shetty recorre la trayectoria de toda una leyenda viva del fútbol, venerada a partes iguales por los goles que marca y por los que es capaz de crear.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.