• RES ES IMPOSSIBLE

    JORNET, KILIAN ARA LLIBRES, SL Ref. 9788416915743 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El millor esportista del món, segons The New York Times, ens mostra la seva cara més íntimaKilian Jornet ha portat el seu cos al límit, ha patit múltiples lesions, s’ha exposat a grans riscos i ha assolit rècords que han meravellat el món. Amb una senzillesa aparent, ha aconseguit el que semblava im...
    Dimensions: 160 x 230 x 200 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16915-74-3
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 08/11/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : JORNET, KILIAN
    • Nº de pàgines : 248
    • Col·lecció : CATALA
    El millor esportista del món, segons The New York Times, ens mostra la seva cara més íntima

    Kilian Jornet ha portat el seu cos al límit, ha patit múltiples lesions, s’ha exposat a grans riscos i ha assolit rècords que han meravellat el món. Amb una senzillesa aparent, ha aconseguit el que semblava impossible. Però res és fruit de l’atzar: ha entrenat cos i ment des de la infantesa, i s’ha preparat a fons tant per a l’èxit com per al fracàs. Ha explorat els límits de la resistència humana, i les seves proeses, com la doble ascensió a l’Everest, són difícils de superar.

    En el cim de la seva trajectòria brillant a l’elit esportiva, Kilian Jornet comparteix l’experiència acumulada en el llibre més honest i vitalista. A Res és impossible ens ofereix una lliçó valuosa que ens encoratja a fer realitat els nostres somnis, a córrer amb passió i llibertat i, sobretot, a gaudir de la muntanya.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.