• SUMA TEOLÓGICA MÍNIMA

    LOS PASAJES FILOSÓFICOS ESENCIALES DE LA SUMMA TEOLÓGICA DE SANTO TOMÁS DE AQUIN

    AQUINO, SANTO TOMÁS DE TECNOS, S.A. Ref. 9788430959242 Altres productes del mateix autor
    Ésta es una versión resumida de Summa of the Summa (Suma de la Suma), que a su vez era una versión abreviada de la Suma de Teología (o Suma teológica). La razón para este doble resumen resulta bastante obvia: el original ronda las tres mil páginas (Summa of the Summa apenas superaba las quinientas)....
    Dimensions: 205 x 120 x 12 cm Pes: 194 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    14,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-84-309-5924-2
    • Data d'edició : 01/01/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : AQUINO, SANTO TOMÁS DE
    • Nº de pàgines : 184
    Ésta es una versión resumida de Summa of the Summa (Suma de la Suma), que a su vez era una versión abreviada de la Suma de Teología (o Suma teológica). La razón para este doble resumen resulta bastante obvia: el original ronda las tres mil páginas (Summa of the Summa apenas superaba las quinientas).
    La Suma es ciertamente el mayor libro de teología, el más ambicioso y mñas racional jamás escrito. En él hay también mucha filosofía, que ha sido aquí seleccionada, extraída, editada, presentada y explicada en notas al pie.
    Santo Tomás es la expresión de la mente medieval por excelencia, y no conocerlo equivale a ignorar el avance intelectual más importante entre el año 384 a.C. (la muerte de Aristóteles) y el año 1637 d.C. (la publicación del DIscurso del método de Descartes), más de dos mil años.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.