• POLITITZACIONS DEL MALESTAR

    DRET A L'ANGOIXA. L'ART I ELS PROCESSOS CREATIUS COM A INSTRUMENT PER CANALITZAR

    GASOL, DANIEL; ANCAROLA, NORA; MANONELLES, LAIA RAIG VERD Ref. 9788416689538 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El creixement de les dretes populistes, la necessitat o dependència de les xarxes socials, la vigilància permanent «per la seva seguretat» o l02019;estat del benestar com a aspiració 02015;per generar riquesa, no per repartir-la02014; són alguns dels temes dels que parteix Polititzacions del malesta...
    Dimensions: 200 x 127 x 165 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16689-53-8
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 15/11/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : GASOL, DANIEL; ANCAROLA, NORA; MANONELLES, LAIA
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : CICLOGENESI
    • Nº de col·lecció : 10
    El creixement de les dretes populistes, la necessitat o dependència de les xarxes socials, la vigilància permanent «per la seva seguretat» o l02019;estat del benestar com a aspiració 02015;per generar riquesa, no per repartir-la02014; són alguns dels temes dels que parteix Polititzacions del malestar per entreveure com es polititza el desassossec o l02019;angoixa.

    Polititzacions del malestar sorgeix de la voluntat d02019;aprofundir en el malestar des dels processos creatius, per mitjà de diverses experiències artístiques que dibuixen el malestar en la seva dimensió política, col·lectiva, retornant a la societat el que aquesta invisibilitza. D02019;aquesta manera, es combaten les promeses inabastables de llibertat, prosperitat i felicitat en contrast amb el tractament dels estats d'ànim que no s'accepten socialment: tristesa, ràbia, fàstic, còlera, histèria; amb la medicació com a única alternativa.

    La present mostra proposa una aproximació a diferents projectes i accions dels artistes Rufino Mesa, Enmedio, Virginia G. Del Pino, Ulla Blanca Lima i Nora Ancarola. Es completa amb les aportacions en forma d02019;articles i entrevistes d02019;Amador Fernández-Savater, Espai en Blanc, BAR Project, Martí Peran, Alfonso Levy, Laura Mercader, Manuel Delgado, Pere Salabert, Joan M. Minguet, Elsa Plaza i Tania Alba 02014;que analitza onze projectes artístics més02014; amb la finalitat d02019;exposar i compartir la gestió del desassossec, de la vulnerabilitat, sent essencial en tots ells el procés, el compromís i una dimensió col·laborativa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.