• HOMO DEUS. UNA BREU HISTORIA DEL DEMÀ

    UNA BREU HISTÒRIA DEL DEMÀ

    NOAH HARARI, YUVAL 62 Ref. 9788429776515 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    L02019;única gran constant de la història és que tot canvia. La humanitat és avui més segura, més sana i més rica que mai. Durant el segle XX, hem assolit l02019;impossible: la fam, la pesta i la guerra ja no són tragèdies inevitables. Hem aconseguit canviar el planeta sencer i ara ja no esperem que...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 842 gr
    Disponible
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-7651-5
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/12/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : NOAH HARARI, YUVAL
    • Traductores : ROIG GIMÉNEZ, ESTHER
    • Nº de pàgines : 576
    • Col·lecció : LLIBRES A L'ABAST
    • Nº de col·lecció : 435

    L02019;única gran constant de la història és que tot canvia. La humanitat és avui més segura, més sana i més rica que mai. Durant el segle XX, hem assolit l02019;impossible: la fam, la pesta i la guerra ja no són tragèdies inevitables. Hem aconseguit canviar el planeta sencer i ara ja no esperem que cap ésser superior dirigeixi els nostres destins. Aviat conquerirem la immortalitat. El que ens va fer sàpiens ens farà déus. Però, i ara, què hem de fer, què ens oferirà el futur? Quan el teu mòbil et conegui millor que tu mateix, continuaràs triant la teva feina, la teva parella o el teu president? Quan la intel·ligència artifi cial ens expulsi del mercat de treball, els milers de milions de persones sense feina trobaran sentit en les drogues i els jocs d02019;ordinador? Quan els cossos i els cervells siguin productes de disseny, la selecció natural deixarà pas al disseny intel·ligent? Aquest és el nou estadi de l02019;evolució. Això és l02019;Homo deus .


    Yuval Noah Harari, autor de l02019;èxit de vendes Sàpiens, imagina un món no gaire llunyà en què afrontem una nova sèrie de reptes. Amb el seu estil perspicaç i brillant examina els projectes, els somnis i els malsons que conformaran el segle XXI. I, per damunt de tot, es fa les preguntes fonamentals: quin nou món crearem?, en què ens volem convertir?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.