• PARAULES D'AMOR

    101 DECLARACIONS APASSIONADES

    AMELA, VICTOR;AMILLS, ROSER ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002550 Altres productes del mateix autor
    101 personatges públics expliquen les seves experiències sobre l’amor. Amb epíleg de Joan Manuel SerratFacebook de Paraules d'amorParaules d'amor, guanyador del premi La Llança de Sant Jordi d'Òmnium CulturalVíctor Amela i Roser Amills han convidat a 101 personatges de la vida social catalana a parl...
    Ample: 210 cm Longitud: 210 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    22,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-15002-55-0
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CAT
    • Autors : AMELA, VICTOR;AMILLS, ROSER
    • Nº de pàgines : 216
    101 personatges públics expliquen les seves experiències sobre l’amor. Amb epíleg de Joan Manuel Serrat

    Facebook de Paraules d'amor

    Paraules d'amor, guanyador del premi La Llança de Sant Jordi d'Òmnium Cultural

    Víctor Amela i Roser Amills han convidat a 101 personatges de la vida social catalana a parlar amb passió sobre l’amor en qualsevol dels seus àmbits. Declaracions d’amor, experiències personals... tothom ha posat la seva guspira de creativitat per fer d’aquest llibre el millor regal per a tots aquells qui estimem.

    Ada Parellada, Albert Espinosa, Albert Om, Albert Serra, Alberto Cerdán, Ana María Matute, Ana Maria Moix, Andreu Català Pedersen, Àngel Casas, Anna Caballé, Antoni Serra, Antonio Beneyto, Araceli Segarra, Arcadi Oliveres, Berto Romero, Beth, Bibiana Ballbé, Bigas Luna, Bruno Oro, Carme Ruscalleda, Cristina Fallaràs, Cristóbal Jodorovsky, David Barba, David Castillo, Dolors Miquel, Edu Soto, Elisenda Roca, Els Pets, Enric Casasses, Enric Majoral, Erika Lust, Eva Piquer, Ferran Adrià, Flàvia Company, Francesc Miralles, Francesca Llopis, Gerard Quintana, Helena Garcia Melero, Isabel Coixet, Isabel Núñez, Jaume Muxart, Jaume Sisa, Javier de las Muelas, Javier Mariscal, Jesús Tibau, Jimmy Boyd, Joan Fontcuberta, Joan Gràcia, Joan Manuel Serrat, Joan Miquel Oliver, Joan Spin, Joana Bonet, Josep Abril, Josep Canals, Josep Cuní, Josep Font, Josep Igual, Josep Maria Soler, Juli Capella, Kap, Kim Manresa, Lolita Bosch, Lucrecia, Luis del Olmo, Llucia Ramis, Lluís Alabern, Lluís Llongueras, Lluís Racionero, Mag Lari, Magda Oranich, Màrius Serra, Matthew Tree, Miguel Noguera, Miqui Puig, Nani Marquina, Nazario, Neil Harbisson, Núria Feliu, Núria Ribó, Pau Riba, Pedro Madueño, Quim Monzó, Quimi Portet, Raquel Sans, Regina do Santos, Rosa Tous, Santi Santamaria, Sílvia Munt, Sílvia Pérez Cruz, Susanna Griso, Teresa Forcades, Teresa Gimpera, Teresa Reyes, Toni Batllori, Toni Puntí, Veronica Blume, Vicenç Altaió, Vicenta N'Dongo, Victòria Cirlot, Victòria Combalia, Xavier Graset, Xavier Rubert de Ventós.



    Víctor Amela

    Neix a Barcelona el 1960. És periodista i diu que pregunta coses a uns per explicar-les a uns altres a 'La Contra' de La Vanguardia. És el degà de la crítica televisiva a la premsa espanyola. Col·labora a RNE, RAC1, 8tv, Canal 33 i Canal Català. L'any 2010 va publicar Antología de citas.



    Roser Amills

    Neix a Algaida, Mallorca, el 1974. Viu a Barcelona des del 1992, on ha treballat com a periodista i editora en diferents grups editorials. Des del 2006 compagina el periodisme amb l’escriptura, els tallers de poesia i l’assessoria editorial. L’any 2010 va publicar el poemari Morbo.



    Festa de presentació de Paraules d'amor

    Repercussió de la presentació

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.