• FANTASMES DE BARCELONA

    RECULL HISTÒRIC DE FETS SOBRENATURALS

    LAGARDA-MATA, SYLVIA ANGLE EDITORIAL Ref. 9788492758203 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    TERCERA EDICIÓRecull històric de fets sobrenaturalsEl fantasma de Canaletes, la Dama de la Barceloneta, les ànimes d’una nau del Poblenou... Barcelona està plena d’esperits i espectres que ronden per alguns carrers i places de la ciutat.A Fantasmes de Barcelona res és inventat. Plantejat com una gui...
    Ample: 145 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Consultar disponibilitat
    18,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-92758-20-3
    • Data d'edició : 01/11/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAT
    • Autors : LAGARDA-MATA, SYLVIA
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : INSPIRA
    • Nº de col·lecció : 11
    TERCERA EDICIÓ



    Recull històric de fets sobrenaturals

    El fantasma de Canaletes, la Dama de la Barceloneta, les ànimes d’una nau del Poblenou... Barcelona està plena d’esperits i espectres que ronden per alguns carrers i places de la ciutat.

    A Fantasmes de Barcelona res és inventat. Plantejat com una guia amb 13 itineraris per diferents barris, el llibre és un recull històric i documentat de fets sobrenaturals. Una geografia espectral de les llegendes urbanes sobre esperits i ànimes en pena.

    Un llibre per descobrir els racons més espectrals de Barcelona. La primera guia dels fantasmes de la ciutat.



    Compra Fantasmes de Barcelona en E-book



    Calia un llibre sobre fantasmes



    Sylvia Lagarda-Mata

    Barcelonina de soca-rel, i amb el cor dividit entre la Catalunya dels seus amors i el Llenguadoc dels seus avantpassats, Sylvia Lagarda-Mata estima l’art, la història i el dia a dia dels seus petits països amb una passió que l’ha dut sovint a situar les seves narracions a cavall d’ambdues contrades. És llicenciada en Ciències de la Informació i Màster en Comunicació Audiovisual. Va exercir de publicitària i de periodista, i actualment es dedica a redactar guions per documentals i a donar classes de cinema i televisió. I encara li queda temps per escriure algun llibre. A l’òpera prima, Goita camaco! Vale pagès!, va aconseguir el reconeixement per part del jurat de la seva «elevada qualitat literària», que li valgué quedar com a finalista del Premi Sent Soví de literatura amb l’obra Mazapanes amargos. Fantasmes de Barcelona era un antic deute pendent amb la seva ciutat dels prodigis.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.