• ADOBE PHOTOSHOP CS4

    DELGADO, JOSE MARIA ANAYA Ref. 9788441525979 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Photoshop es sinónimo de tratamiento profesional de imágenes, diseño de calidad y, por supuesto, de creatividad sin límites. Con las novedades introducidas y la increíble mejora de sus funciones, Photoshop CS4 se ha convertido en la aplicación más potente del mercado.Este manual recoge la experienci...
    Dimensions: 227 x 175 x 25 cm Pes: 703 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    31,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-415-2597-9
    • Data d'edició : 01/06/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAST
    • Autors : DELGADO, JOSE MARIA
    • Nº de pàgines : 432
    • Col·lecció : MANUALES AVANZADOS
    Photoshop es sinónimo de tratamiento profesional de imágenes, diseño de calidad y, por supuesto, de creatividad sin límites. Con las novedades introducidas y la increíble mejora de sus funciones, Photoshop CS4 se ha convertido en la aplicación más potente del mercado.

    Este manual recoge la experiencia acumulada día a día plasmándola del modo más ameno posible y trata aspectos tan importantes como el color, las posibilidades de corrección ortográfica, las correcciones de todos los filtros importantes de Photoshop, los canales, la automatización de tareas, el tratamiento de archivos RAW y el panel de Ajustes, una de las últimas incorporaciones de Adobe. En definitiva, con este libro mejorará la experiencia y obtendrá el máximo rendimiento de Photoshop CS4.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.