• BRICOLAJE INFORMÁTICO. TALLER DE HARDWARE

    MORENO, JUAN CARLOS STARBOOK Ref. 9788415457480 Altres productes del mateix autor
    Este libro está indicado para todas aquellas personas que tengan interés por la informática y quieran adquirir conocimientos sobre el montaje o actualización de equipos microinformáticos.El libro se ha escrito de una manera didáctica sin profundizar demasiado en aspectos muy teóricos, de tal manera ...
    Ample: 170 cm Longitud: 240 cm Pes: 430 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-15457-48-0
    • Data d'edició : 01/10/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MORENO, JUAN CARLOS
    • I·lustradors : GARCIA TOME, ANTONIO
    • Nº de pàgines : 250
    Este libro está indicado para todas aquellas personas que tengan interés por la informática y quieran adquirir conocimientos sobre el montaje o actualización de equipos microinformáticos.
    El libro se ha escrito de una manera didáctica sin profundizar demasiado en aspectos muy teóricos, de tal manera que cualquier lector puede disfrutar y aprender leyéndolo. El lector aprenderá a distinguir los distintos componentes de los sistemas informáticos y sabrá cómo ensamblarlos. Una vez estudiado este libro el lector será capaz de empezar a montar, actualizar y configurar sistemas microinformáticos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.