• INKOGNITO (ED.CATALA)

    UN CARNAVAL D'ESPIES A VENECIA

    COLOVINI, LEO; RANDOLPH, ALEX DEVIR Ref. 8436017221435 Altres productes del mateix autor
    A Inkognito cadascun dels jugadors interpreta el paper d'un espia que ha de trobar al seu contacte secret enmig del carnaval de Venècia. Per a això, ha d'intercanviar informació amb la resta de jugadors, intentant esbrinar quin d'ells és el seu contacte. El primer jugador que ho esbrini podrà comple...
    Pes: 1650 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    17,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • Data d'edició : 11/12/2014
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : COLOVINI, LEO; RANDOLPH, ALEX
    • Nº de pàgines : 0
    A Inkognito cadascun dels jugadors interpreta el paper d'un espia que ha de trobar al seu contacte secret enmig del carnaval de Venècia. Per a això, ha d'intercanviar informació amb la resta de jugadors, intentant esbrinar quin d'ells és el seu contacte. El primer jugador que ho esbrini podrà completar la seva missió.

    Amb una màscara ocultant la seva care, es mouen discretament a través dels carrers i canals de la ciutat, buscant una informació secreta. Aquest joc únic es juga per parelles, encara que els jugadors no saben qui és aquesta parella secreta. Els jugadors han d'esbrinar, utilitzant un sistema de deducció basat en cartes, qui dels altres jugadors és la seva parella, i una vegada descobert, treballar junts per cumplir la seva missió, o intentar enganyar als altres jugadors per espatllar els seus plans.

    Creat per Alex Randolph i Leo Colovini al 1988, i publicat originalment per MB, Inkógnito va guanyar el premi Spiel of Jahres al joc més bonic de l'any, i des de llavors hi han jugat milions de jugadors de tot el món.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.