• VIAJE DE LOS ARGONAUTAS, EL

    APOLONIO DE RODAS ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788491045465 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Único poema que ha llegado hasta nosotros de la producción épica correspondiente al período que abarca del siglo VIII a.C. al siglo II d.C., ?El viaje de los Argonautas?, compuesto hacia mediados del siglo III a.C. por Apolonio de Rodas, es, tanto por su cronología como por su valor literario, el te...
    Dimensions: 180 x 120 x 15 cm Pes: 222 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9104-546-5
    • Encuadernació : BUTXACA
    • Data d'edició : 01/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : APOLONIO DE RODAS
    • Traductores : GARCÍA GUAL, CARLOS
    • Nº de pàgines : 280
    • Col·lecció : EL LIBRO DE BOLSILLO - CLÁSICOS DE GRECI
    Único poema que ha llegado hasta nosotros de la producción épica correspondiente al período que abarca del siglo VIII a.C. al siglo II d.C., ?El viaje de los Argonautas?, compuesto hacia mediados del siglo III a.C. por Apolonio de Rodas, es, tanto por su cronología como por su valor literario, el tercer poema épico del ámbito griego después de la ?Ilíada? y la ?Odisea?. Dividida en cuatro cantos, la obra ofrece una versión fundamentalmente completa de la antigua saga de los Argonautas que van en busca del Vellocino de Oro, aunque omita el trágico final de los amores de Jasón y Medea, bien conocidos por la tragedia de Eurípides. Efectivamente, como se señala en el prólogo al presente volumen, Apolonio logró recoger la mayoría de los datos míticos transmitidos por una lejana tradición, conferirles verosimilitud y animarlos dramática y plásticamente.

    Traducción e introducción de Carlos García Gual

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.