• PULSIÓN

    MCHUGH, GAIL TERCIOPELO Ref. 9788494425554 Altres productes del mateix autor
    UN PRIMER ENCUENTRO PERDIDO.UNA SEGUNDA OPORTUNIDAD QUE NO DEJARÁN ESCAPAR.Recién graduada de la universidad y tratando de hacer frente a la muerte de su madre, Emily Cooper se traslada a la ciudad de Nueva York para intentar vivir un nuevo comienzo.Su novio, Dillon Parker, se hace cargo de Emily, y...
    Ample: 125 cm Longitud: 190 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-944255-5-4
    • Encuadernació : BUTXACA
    • Data d'edició : 26/01/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MCHUGH, GAIL
    • Traductores : SURIÀ, SCHEHEREZADE
    • Nº de pàgines : 420

    UN PRIMER ENCUENTRO PERDIDO.

    UNA SEGUNDA OPORTUNIDAD QUE NO DEJARÁN ESCAPAR.


    Recién graduada de la universidad y tratando de hacer frente a la muerte de su madre, Emily Cooper se traslada a la ciudad de Nueva York para intentar vivir un nuevo comienzo.

    Su novio, Dillon Parker, se hace cargo de Emily, ya que él no puede vivir sin tenerla a su lado. Dillon es dulce, reflexivo, todo lo que Emily siempre ha deseado en un hombre. Hasta que conoce a Gavin Blake; un playboy rico y famoso, peligrosamente sexy y tentador como el infierno. Emily trata de negar la conexión instantánea que siente, pero Blake no está dispuesto a dejarla ir tan fácilmente. Para recuperarse de su doloroso pasado, Gavin no se detendrá ante nada para conquistar definitivamente a Emily.

    Este encuentro inesperado obliga a Emily a cuestionar sus convicciones y a tomar una decisión que destruirá amistades, romperá corazones, y cambiará su vida para siempre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.