• COLABORADORA, LA

    MOLINER, EMPAR ESPASA Ref. 9788467007695 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Empar Moliner tiene un don para detectar el absurdo y La colaboradora es un retrato perfecto del mundo en el que vivimos, con todas sus verdades, mentiras, miserias y grandezas. Bueno, tal vez más mentiras y miserias que verdades y grandezas.«Empar Moliner es autora de algunas de las páginas más fre...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Descatalogat
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-670-0769-5
    • Data d'edició : 01/09/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MOLINER, EMPAR
    • Traductores : 0000003960000
    • I·lustradors : / 00000OLGA GARCÍA ARRABAL
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : ESPASA NARRATIVA
    Empar Moliner tiene un don para detectar el absurdo y La colaboradora es un retrato perfecto del mundo en el que vivimos, con todas sus verdades, mentiras, miserias y grandezas. Bueno, tal vez más mentiras y miserias que verdades y grandezas.«Empar Moliner es autora de algunas de las páginas más frescas e incisivas que se han escrito en los últimos años en este país. (…) La colaboradora es una sátira contemporánea al más puro estilo Moliner», LA VANGUARDIA«Moliner es una observadora extraordinariamente dotada, y su novela sirve como repertorio milagrosamente abarrotado de los tópicos verbales, los fetiches consumistas, las manías y las señas de identidad de las clases medias.Es escandalosamente brillante», EL PAÍS«Hay tantos temas en esta novela que el lector hará bien en leerla sin prisas.El ritmo no da tregua y los detalles contribuyen a amueblar admirablementeel escenario de esta comedia trágica. (…) Tour de force novelístico contra nuestro mundo de emoticonos, idiotas subvencionados y gustos horripilantes. Buena porque sí», EL MUNDO

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.