• GUERRERO Y EL SUFÍ, EL

    VIDAL, CESAR DEBOLSILLO, EDICIONES Ref. 9788499898827 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    1212. Las Navas de Tolosa. En vísperas de una de las batallas más célebres de la historia de Occidente, cinco vidas confluyen irremediablemente.Ahmad, el joven almohade procedente del Magrib, sueña con las recompensas que recibirá por llevar el yihad contra los infieles.Alfonso VIII, rey de Castilla...
    Dimensions: 190 x 125 x 20 cm Pes: 246 gr
    Consultar disponibilitat
    8,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9989-882-7
    • Data d'edició : 01/11/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VIDAL, CESAR
    • Nº de pàgines : 352
    • Col·lecció : BEST SELLER
    • Nº de col·lecció : 026200
    1212. Las Navas de Tolosa.

    En vísperas de una de las batallas más célebres de la historia de Occidente, cinco vidas confluyen irremediablemente.

    Ahmad, el joven almohade procedente del Magrib, sueña con las recompensas que recibirá por llevar el yihad contra los infieles.

    Alfonso VIII, rey de Castilla, intenta encontrar una forma de evitar los ataques por la espalda de los otros reyes cristianos y enfrentarse a los almohades con perspectivas de éxito.

    Rodrigo abandona sus tierras para enfrentarse a aquellos a los que considera peligrosos invasores.

    Raquel piensa en la manera de ayudar a los otros judíos a sobrevivir en medio de un choque entre pueblos distintos del suyo.

    Y Abdallah redacta, tranquila y meticulosamente, un libro dedicado a un tema extraño, desconocido y esotérico que, a su juicio, resulta esencial en los tiempos que le ha tocado vivir.

    César Vidal nos sumerge en un mundo marcado por la intolerancia religiosa, el afán de conquista, la búsqueda de la sabiduría y el amor a la belleza, al tiempo que explora aspectos muy poco conocidos del pensamiento islámico.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.