• CURISOS CASO DE BEJAMIN BUTTON, EL

    FITZGERALD, F. SCOTT DEBOLSILLO, EDICIONES Ref. 9788499080475 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Este libro constituye la quintaesencia del mundo narrativo de Scott Fitzgerald. En estos relatos se abordan sus obsesiones recurrentes: la melancolía por el final de una época, los claroscuros de la pareja, el fracaso o la fascinación por el lujo y la riqueza. En el cuento del título, un hombre nace...
    Dimensions: 190 x 125 x 15 cm Pes: 213 gr
    Consultar disponibilitat
    8,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-9908-047-5
    • Data d'edició : 01/11/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CAST
    • Autors : FITZGERALD, F. SCOTT
    • Traductores : MILLA SOLER, CARLOS;
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : CONTEMPORANEA
    • Nº de col·lecció : 026201
    Este libro constituye la quintaesencia del mundo narrativo de Scott Fitzgerald. En estos relatos se abordan sus obsesiones recurrentes: la melancolía por el final de una época, los claroscuros de la pareja, el fracaso o la fascinación por el lujo y la riqueza. En el cuento del título, un hombre nace viejo y rejuvenece a medida que pasan los años, adquiriendo una perspectiva del mundo insólita e inquietante. Otras historias hablan de personas que recuerdan sin tregua el momento en que perdieron su oportunidad, como en el extraordinario «Regreso a Babilonia». En «La tarde de un autor» acompañamos a un escritor en su paseo otoñal, varado en la sequía creativa. En definitiva, cada pieza es un vislumbre del seductor e imperecedero mundo narrativo de Scott Fitzgerald.


    Francis Scott Fitzgerald (1896-1940) es uno de los más destacados representantes de la Generación Perdida, y uno de los autores grandes de la literatura en inglés del siglo XX. Su figura se ha convertido en un icono tanto por su atribulada vida como por su excelente legado literario.

    Traducción de Carlos Milla Soler

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.