• VEASE AMOR

    GROSSMAN, DAVID DEBOLSILLO, EDICIONES Ref. 9788499086705 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «Sin lugar a dudas es esta una novela de largo aliento y afilada inteligencia. Hace palidecer en comparación a la literatura en inglés que copa las librerías hoy en día.»GEORGE STEINER, Sunday TimesMomik, el hijo único de dos supervivientes del Holocausto, vive a la sombra de la verdad de sus padres...
    Dimensions: 190 x 125 x 34 cm Pes: 488 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    12,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-9908-670-5
    • Data d'edició : 01/11/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CAST
    • Autors : GROSSMAN, DAVID
    • Nº de pàgines : 656
    • Col·lecció : CONTEMPORANEA
    • Nº de col·lecció : 026201
    «Sin lugar a dudas es esta una novela de largo aliento y afilada inteligencia. Hace palidecer en comparación a la literatura en inglés que copa las librerías hoy en día.»
    GEORGE STEINER, Sunday Times

    Momik, el hijo único de dos supervivientes del Holocausto, vive a la sombra de la verdad de sus padres. La llegada inesperada del abuelo Wasserman, siempre acompañado de sus extrañas historias, desemboca en un afán por expulsar de la vida familiar la bestia del nazismo. Momik crecerá y se convertirá en escritor, como su abuelo, pero por mucho que indague en el corazón del arte, su entrada en la vida adulta no culminará hasta que supere la asepsia sentimental que lo atenaza y se deje «infectar por el virus de la humanidad».

    David Grossman está considerado uno de los escritores más importantes de la literatura israelí contemporánea y ha sido comparado con Günter Grass y Gabriel García Márquez. De su obra destacan las novelas Véase: amor , Tú serás mi cuchillo, Llévame contigo y La vida entera.

    Traducción del hebreo de Jimena García Herrero

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.