• MAPA MUT

    INTENTE, RUBEN ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002284 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    PVP: 20,00 eurosFacebook de Mapa mutRubèn Intente presenta Mapa mutUn debut poderós, madur, absorbent, singularLos Angeles no és un destí de vacances per a la Judit Bonjoch. Hi viatja empesa per l'esperança de retrobar-hi la Marta, la seva germana gran, desapareguda fa tretze anys. Perquè... com es ...
    Ample: 140 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : PDF/A
    • ISBN : 978-84-15002-28-4
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CAT
    • Autors : INTENTE, RUBEN
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : NARRATIVES
    • Nº de col·lecció : 50
    PVP: 20,00 euros



    Facebook de Mapa mut

    Rubèn Intente presenta Mapa mut



    Un debut poderós, madur, absorbent, singular

    Los Angeles no és un destí de vacances per a la Judit Bonjoch. Hi viatja empesa per l'esperança de retrobar-hi la Marta, la seva germana gran, desapareguda fa tretze anys. Perquè... com es pot conviure amb el record fantasmal d'una germana ni morta ni viva, només absent?

    Amb retalls de vida intensos, d'una rara lluminositat, Rubèn Intente reconstrueix el món d'aquestes dues noies entre 1991 i 2005 en indrets com Vic, Estelí (Nicaragua), Barcelona, Los Angeles i el petit poble de Twentynine Palms a tocar del desert de Joshua Tree.

    En el seu recorregut per Califòrnia, entre l'exhuberància urbana i la simplicitat del desert, la Judit s'adonarà que realment mai no arribem a conèixer ningú. La seva germana Marta amaga més misteris dels que esperava trobar.



    A mig camí de la novel·la de viatges, d'intriga i d'iniciació vital, Mapa mut ens força a mirar amb ulls nous les persones i el món que ens envolta.

    Un retrat esplèndid, subtilíssim de Califòrnia.



    Rubèn Intente

    Nascut a Castellar del Vallès el 1971, és llicenciat en filosofia i lletres per la UAB. Diu que solia entrar a les classes de Hegel amb el Mundo Deportivo sota el braç per protegir-se d'un excés d'abstracció. Pel seu onze titular no dubta a triar Plató abans que Aristòtil, Dostoievski abans que Tolstoi, Bach abans que tothom, el Picasso blau abans, molt i molt abans que el cubista, i... ¿Lennon abans que Jagger? Aquí caldria avisar en Richards per orientar el desempat.

    A principis dels 90 neix Pintada en Blau, un grup de rock progressiu del qual forma part des d'aleshores fins avui. Però en tot projecte compartit abunden les discussions mentre que escriure és cosa d'un de sol. Col·laborant com a cronista de grisors a la revista virtual paperdevidre es comença a perfilar la seva vocació de novel·lista i amb la publicació de Mapa mut, el seu itinerari errant sembla que troba un primer punt d'aturada.

    Viu a Terrassa amb els seus fills i l'Anna i dóna classes de filosofia als Salesians de Sarrià. És tot.



    Crònica de la presentació - El Punt

    Vídeo de la presentació a l'Abacus de Terrassa

    Ressenya del bloc de la Llibreria L'illa

    Entrevista a Rubèn Intente



    Crítica del llibre a Nervi.cat

    Rubèn Intente contesta un qüestionari de la Biblioteca Pere Blasi



    Compra Mapa mut en E-book


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.