• REINA URRACA, LA

    DE IRISARRI, ANGELES LECTURA + Ref. 9788484609216 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El retrato de Urraca, heredera de Alfonso VI, se va construyendo página a página en este espléndido libro, en el que se busca reivindicar la memoria y la honra de la soberana de Galicia, Asturias, León, Castilla y Toledo: los avatares de una agitada existencia que contempla batallas y pactos polític...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 646 gr
    Descatalogat
    14,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-8460-921-6
    • Data d'edició : 01/11/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CAST
    • Autors : DE IRISARRI, ANGELES
    • Nº de pàgines : 408
    • Col·lecció : LECTURA +
    El retrato de Urraca, heredera de Alfonso VI, se va construyendo página a página en este espléndido libro, en el que se busca reivindicar la memoria y la honra de la soberana de Galicia, Asturias, León, Castilla y Toledo: los avatares de una agitada existencia que contempla batallas y pactos políticos; las conversaciones con las damas de su séquito; su boda, y las malas lenguas acerca de las razones de sus desavenencias coyugales y el posterior repudio que sufriera; su testamento y su muerte en el año 1126...

    Una trepidante y emotiva narración que, de la mano de una mujer singular, abre a los lectores el fascinante mundo de la Edad Media.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.