• MEU COR CAP A TU PER SEMPRE, EL

    NEL·LO, DAVID EMPURIES Ref. 9788497874472 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En Liam Kelly mor plàcidament a l'illa de Mallorca, que l'ha acollit durant el final de la seva vida. Abans de perdre's definitivament pel món dels morts, però, el seu esperit sobrevolarà durant un temps l'illa que el va veure néixer, la Gran Blasket. En un impecable exercici de reconstrucció, David...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 359 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    15,75 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9787-447-2
    • Data d'edició : 01/10/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAT
    • Autors : NEL·LO, DAVID
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : NARRATIVA
    • Nº de col·lecció : 355
    En Liam Kelly mor plàcidament a l'illa de Mallorca, que l'ha acollit durant el final de la seva vida. Abans de perdre's definitivament pel món dels morts, però, el seu esperit sobrevolarà durant un temps l'illa que el va veure néixer, la Gran Blasket. En un impecable exercici de reconstrucció, David Nel·lo explora, amb un deix de nostàlgia, un món que s'està acabant, les tradicions, vincles i relacions que uneixen els habitants d'una illa que ben aviat quedarà deserta, i repassa la vida del protagonista des de la seva infantesa fins al seu exili a Mallorca. El meu cor cap a tu per sempre ressegueix la infantesa, l'adolescència i la primera edat adulta del nostre protagonista, les renúncies, els canvis, la mort de gent propera, i endinsa el lector en un món llunyà, quasi imaginari, molt poètic, construït a partir del record. I és d'aquesta manera que perviurà la protagonista real d'aquesta novel·la, la Gran Blasket, immortalitzada en una fotografia fragmentada que aconsegueix aturar el temps.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.