• PASTORAL CATALANA, LA

    DE JODAR, JULIA PROA Ref. 9788482565835 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Una parella catalana de supervivents de la generació del 68 es trasllada a Miami per mirar de salvar una vella amiga d'un perill que els sembla imminent. A partir d'aquest viatge i de les investigacions al voltant d'un misteriós agent de la CIA, Julià de Jòdar fa una radiografia d'un món en crisi, d...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 566 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    24,15 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-8256-583-5
    • Data d'edició : 01/01/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CAT
    • Autors : DE JODAR, JULIA
    • Nº de pàgines : 392
    • Col·lecció : A TOT VENT-RÚST
    • Nº de col·lecció : 528
    Una parella catalana de supervivents de la generació del 68 es trasllada a Miami per mirar de salvar una vella amiga d'un perill que els sembla imminent. A partir d'aquest viatge i de les investigacions al voltant d'un misteriós agent de la CIA, Julià de Jòdar fa una radiografia d'un món en crisi, d'una societat catalana petulant i covarda i d'una generació que volia canviar el món i no va gosar fer-ho. La novel·la estableix un joc de miralls entre dues dones generoses, dues parelles carregades de secrets i dues societats que s'encaren al món d'una manera ben diferent. La pastoral catalana és una novel·la absolutament contemporània, el testimoni lúcid d'una societat vulnerable i d'un present incert, on gairebé res no és el que sembla.Veure vídeo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.