• COR DEL SENGLAR, EL

    PORCEL, BALTASAR 62 Ref. 9788429763485 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Escrita en una prosa vigorosa, El cor del senglar és una novel·la de maduresa, basada en una sèrie de capítols, cada un dels quals és com una finestra que s'obre a la diversitat i a la complexitat del món. El cor del senglar representa, dins del conjunt de l'obra de Porcel, el retorn a uns orígens g...
    Pes: 385 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    20,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-297-6348-5
    • Data d'edició : 01/07/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAT
    • Autors : PORCEL, BALTASAR
    • Nº de pàgines : 336
    • Col·lecció : EL BALANCÍ
    • Nº de col·lecció : 360
    Escrita en una prosa vigorosa, El cor del senglar és una novel·la de maduresa, basada en una sèrie de capítols, cada un dels quals és com una finestra que s'obre a la diversitat i a la complexitat del món. El cor del senglar representa, dins del conjunt de l'obra de Porcel, el retorn a uns orígens geogràfis i col·lectius, on s'alternen un passat relativament pròxim amb la més viva presència de la realitat contemporània. Sota l'ombra fantàstica i fantasmal d'un oncle literari, Baltasar Guillem de les Cases Velles, apareix un paisatge atàvic per on desfilen personatges turmentats per les passions o abassegats per la difícil tasca de viure. Tanmateix, ni el paisatge ni alguns dels personatges són ficticis: de la Mallorca antiga a la més moderna, de Joan March a Llorenç Villalonga, conviuen tots en una tumultuosa aventura en la qual, en paraules de l'autor, "tot va com l'aigua: corre en rierols per allí on pot, avall, per acabar invariablement enclotada. I és que a la fi sempre hi ha una tomba...". El cor del senglar és una aportació singular que afegeix una riquesa nova a la rotunda obra de Baltasar Porcel.Josep Maria Castellet

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.