• ELEMENTOS DEL MUNDO, LOS

    BENEYTO, JOSE MARIA ESPASA Ref. 9788467031010 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Finalizada la Segunda Guerra Mundial, Alemania vive sumida en un proceso de “desnazificación”. Durante los juicios de Núremberg, investigadores internacionales instruyen procesos para depurar la responsabilidad penal de numerosos colaboradores del régimen nazi. Entre ellos se encuentra el “Profesor”...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 989 gr
    Descatalogat
    21,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-670-3101-0
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAST
    • Autors : BENEYTO, JOSE MARIA
    • Nº de pàgines : 68
    • Col·lecció : ESPASA NARRATIVA
    Finalizada la Segunda Guerra Mundial, Alemania vive sumida en un proceso de “desnazificación”. Durante los juicios de Núremberg, investigadores internacionales instruyen procesos para depurar la responsabilidad penal de numerosos colaboradores del régimen nazi. Entre ellos se encuentra el “Profesor”, eminente jurista y catedrático de la Universidad de Berlín, que participó en la redacción de las leyes que fueron esenciales para el desmantelamiento de la República democrática de Weimar y el establecimiento del nacionalsocialismo. Sometido a un implacable interrogatorio se verá obligado a rememorar su vida y, al tiempo, la historia de Alemania desde el final de la Gran Guerra hasta la derrota de Hitler, periodo del que fue testigo privilegiado. El testimonio del “Profesor” se transforma en una novela apasionante, que atrapa al lector desde la primera página y le lleva de la mano a través de un relato estremecedor, un verdadero descenso a los infiernos del lado más oscuro de la condición humana.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.