• SILENCIO, EL

    HERNANDEZ, GASPAR MUCHNIK Ref. 9788476698747 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El martes 30 de junio Gaspar Hernández, autor de El silencio, fue entrevistado en el programa Hoy por Hoy de la Cadena SER. La entrevista se emitió junto a un reportaje sobre terapias alternativas.Ella es Umiko, una chica japonesa que da clases de meditación y cree en el poder de la curación espirit...
    Dimensions: 221 x 147 x 12 cm Pes: 416 gr
    Descatalogat
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-7669-874-7
    • Data d'edició : 01/05/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAST
    • Autors : HERNANDEZ, GASPAR
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : MODERNOS Y CLÁSICOS
    • Nº de col·lecció : 304
    El martes 30 de junio Gaspar Hernández, autor de El silencio, fue entrevistado en el programa Hoy por Hoy de la Cadena SER. La entrevista se emitió junto a un reportaje sobre terapias alternativas.Ella es Umiko, una chica japonesa que da clases de meditación y cree en el poder de la curación espiritual. Está enferma de cáncer, y no duda ni un segundo en desafiar a la medicina convencional. Umiko ha pasado por un duro aprendizaje en un monasterio zen y está convencida de que si las emociones le han hecho enfermar, también la pueden curar.Mientras Umiko duerme, el hombre le hablará sobre la enfermedad y las remisiones espontáneas, el mundo de la autoayuda, el crecimiento personal y la meditación. Pero Umiko pide consumar la noche más allá de la palabra dicha. Una novela sobre el inmenso poder de la confianza, y que pone en duda nuestros límites.En situaciones extremas y cuando no tenemos nada que perder, ¿qué somos capaces de hacer?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.