• TENGO QUE MATARTE OTRA VEZ

    LINK, CHARLOTTE RANDOM HOUSE Ref. 9788415725114 Altres productes del mateix autor
    Un hombre observa en la oscuridad. Está esperando. ¿Está dispuesto a matar?Una serie de asesinatos asolan la ciudad de Londres. Las víctimas, asesinadas de forma vengativa y sádica, son mujeres que viven solas. La policía busca a un psicópata, a un hombre que odia a las mujeres.«Una de las grandes n...
    Dimensions: 208 x 148 x 35 cm Pes: 647 gr
    Consultar disponibilitat
    11,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : TAPA DURA
    • ISBN : 978-84-15725-11-4
    • Data d'edició : 01/04/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LINK, CHARLOTTE
    • Traductores : VITO I GODINA ALBERT;
    • Nº de pàgines : 624
    Un hombre observa en la oscuridad. Está esperando. ¿Está dispuesto a matar?

    Una serie de asesinatos asolan la ciudad de Londres. Las víctimas, asesinadas de forma vengativa y sádica, son mujeres que viven solas. La policía busca a un psicópata, a un hombre que odia a las mujeres.

    «Una de las grandes narradoras de la actualidad.»
    Journal für die Frau

    «Charlotte Link demuestra un talento extraordinario para el entretenimiento adictivo.»

    Dpa

    «La policía tiene muchas pistas, la mayoría de las cuales llevan a callejones sin salida. Esto es lo que crea el suspense en esta novela que, como siempre con Charlotte Link, también cautiva con la impresionante descripción de atmósferas y personas.»
    NDR 1 Niedersach sen, Neue Bücher

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.