• CLUB DELS DIVENDRES, EL

    JACOBS, KATE LABUTXACA Ref. 9788499309750 Altres productes del mateix autor
    La Georgia Walker ara és una dona feliç. Però les coses no sempre han estat tan fàcils per a ella. Fa dotze anys, quan estava embarassada, el seu nòvio James la va abandonar per marxar a viure a França. Però ara en James ha tornat per reconquistar-la i exercir de pare d'una filla ja adolescent. Gràc...
    Ample: 125 cm Longitud: 190 cm Pes: 362 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    6,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9930-975-0
    • Data d'edició : 01/01/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : JACOBS, KATE
    • Traductores : ÀLEX GOMBAU
    • Nº de pàgines : 480
    • Encuadernació : BUTXACA
    La Georgia Walker ara és una dona feliç. Però les coses no sempre han estat tan fàcils per a ella. Fa dotze anys, quan estava embarassada, el seu nòvio James la va abandonar per marxar a viure a França. Però ara en James ha tornat per reconquistar-la i exercir de pare d'una filla ja adolescent. Gràcies als consells d'una bona amiga, fa uns anys que la Georgia és la propietària d'una bonica botiga de llanes a Nova York, on imparteix cursos i tallers de mitja i on ha creat un club ben particular. Cada divendres es reuneix al seu local amb un grup de dones ben diverses que tenen, tanmateix, una afició que les uneix: fer mitja. Al voltant d'aquesta laboriosa activitat, que requereix temps, paciència i molta dedicació, cadascuna d'aquestes dones deixa volar els seus desitjos, les seves passions i les seves angoixes.Si quedeu satisfets amb aquesta meravellosa història i teniu ganes de saber més coses sobre els seus personatges, feu-nos-ho saber escrivint-nos a info@labutxaca.com.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.